przez Andronikos » 2010-10-06, 06:42
Próbowałem wziać ten qest ale odpuściłem sobie jak zobaczyłem drop rate od tych fangów.
BTW - na Arionie wiele questów na itemy/matsy jest problematyczne. Te wysko lewelowe (FOG, Varka) niech wypowiedzą się inni, ja mogę powiedzieć coś o questach VOS i FOD. W FOD jest dłuuuugi składający się z pięciu częsci qest o von Hellmans family, robiłem go na BFDR i zarobiłem bodajże 15kk expa czyli prawie cały lvl + kilka (5 o ile dobrze pamiętam) sztuk gotowej biżuterii B grade - tutaj 1,5 kk expa i dwa kawałki biżu która się na kryształy najwyżej nadaje.
Quest w Forgoten Village - beznadzieja, 100k expa i trochę matsów które po drodze i tak bym z ziemi zebrał.
Quest w VOS - ten na odwiedzenie shrineów - szkoda prądu, za mało expa i zero itemów. Ten na ubicie 200 mobów dał mi trzy razy mniej matsów niż po drodze podniosłem z ziemi. (wybrałem thonsy jako nagrodę)
Moim zdaniem - można je brać jak się komuś chce gadać z NPC, ale w obecnej chwili z matsów uzyskiwanych w ten sposób nie ma prawie żadnego pożytku. Wyspoiluję je w 15 minut a questa będę 3 godziny robił. Albo dłużej.
Kobiety to sól i pieprz naszego życia.
Czasem tylko nasypana do oka :)
Arion: Andronikos Duelist 80, Blade Dancer 77, Tyrant 63 , ...
Gotrek krasnolud emeryt, Marcjanos nędzny i leniwy sklepikarz, Sopha podręczna bufajka....